Изхвърляне на битови отпадъци от апартамент и евакуация на боклука до депо

Търсите фирма, която да извършва евакуация на боклук от апартаменти, офиси, частни къщи. И така попадате в интернет и търсите вашата фирма за изхвърляне на битови отпадъци от апартамент, строителни отпадъци, отпадъци след ремонт и др.

Веднага бързаме да ви кажем, че с подобен ход решавате един куп проблеми и си спестявате време.

Извозването на боклук с фирма е бързо и качествено решение. Момчетата изхвърлят отпадъците в съответствие с всички санитарни правила и норми.

Контейнерът е удобно и рентабилно решение

В големия град това е начини, който се използва за събиране и евакуация на боклук от апартамент или частна къща. В такъв могат да се побират до 5 тона строителни отпадъци, стари мебели, техника и други боклуци. Височината на контейнера е един и половина метра, което позволява зареждането на различни обемисти неща в него.

В края на товаренето този бункер се взима от машина и се откарва на упълномощено депо. Поверявайки работата на професионалисти, вие получавате редица услуги:

Автомобилът пристига в кратки срокове след заявка;

Изнася от всяка точка на столицата;

Монтира и евакуира контейнера в удобно за клиента време;

Може да се разчита на екипи с опитни хамали;

Спестявате време.

Ако сте натрупали много боклук или не можете да го изхвърлите сами, тогава може да поръчате събиране и изхвърляне на битови отпадъци от апартамент с хамали. Екипите служители ще се справят с всякакво натоварване в най-кратки срокове. В зависимост от обема на контейнера, боклукът ще се товари от двама до четирима души, което ще осигури минимално време за товарене.

Извозване на строителния отпадъка – изхвърляне на битови отпадъци от апартамент

Ремонтните и довършителните работи в апартамент, офис или частна къща оставят след себе си голямо натрупване на строителни отпадъци: стари водопроводни инсталации, скъсани тапети, дървени и пластмасови рамки, остатъци от бетон, тухли, остатъци от цимент, стари врати. Тези отпадъци не са заплаха за околната среда; но строителните отпадъци трябва да се изхвърлят, тъй като се натрупват.

Всичкият боклук натрупан в торби след козметичен или основен ремонт в апартамента, се извършва с кола

За големи обеми отпадъци са предвидени контейнери с голяма транспортна способност. Ако няма възможност или желание да се занимавате със самостоятелно товарене на боклук, от фирмата ще ви предоставят опитни хамали за товарене и разтоварване.

Ето и предимствата от изнасянето на тежки отпадъци от многоетажна сграда:

Такива ще събират компактно всички отпадъци в специални торбички;

те ще почистят всеки квадратен метър от площта възможно най-ефективно;

ще носят пакетирания боклук по стълбите, при липса на асансьор, от всеки етаж;

ще предоставят допълнителни портиерски услуги, съгласувани със собственика на жилищното пространство, на индивидуална основа.

В самата фирма извършват извозване на боклук от апартамент, евтино и в удобно за вас клиента. Оставя се заявка на https://www.bulkom.com/regioni/sofia/izvozva-otpadaci/bitovi-otpadaci-apartament и те ще се свържат с вас и ще изпълнят поръчката възможно най-скоро. Извозването на отпадъците, след ремонта на апартамента ще се извършва съгласно договорените условия. Самите служители са готови да решат и най-трудните задачи, поставени от клиента.

Източник: Bulkom.com

Scroll to Top