5 неща, които не трябва да липсват в една модерна баня

Баня, това място в днешно време трябва да бъде повече от място за душ преди работа или вечер след изморителен работен ден. Модерната баня трябва да бъде собствено убежище за релаксация.

Днес модерните технологии и дизайн могат да превърнат банята в спа изживяване, по-лесно от всякога. Как да стане това, вижте съветите на чистачи.соm.

5 неща, които не трябва да липсват в една модерна баня

Независимо, дали се готвите да се преместите в нова къща или планирате декорацията на дома си, ние сме подготвили списък от 5 задължителни функции за модерна мечтана баня. Тук може да научите, как да организирате събиране и извозване на отпадъци. Това може да стане, с помощта на наемането на фирма.

  1. Интегрирано led осветление

Един от най-лесните и рентабилни начини за актуализиране на външния вид на банята е чрез осветителни тела. Модерният интериорен дизайн включва вградено осветление в различни части на банята, за да добави атмосфера, както и тела, монтирани под и около огледалото.

LED лампите осигуряват светлина, подобна на естествената слънчева светлина, което ги прави подходящи за тази стая. Имат приятен ефект на бяла светлина, който е в тон с цвета на човешката кожа.

  1. WC със стъпала за миене

Декорирането на модерна баня означава и избор на водоспестяващи системи. Един от начините да направите това е като инсталирате тоалетна със стъпаловидно промиване. Този тип тоалетна ви позволява да регулирате потреблението на вода, като същевременно намалявате сметката за вода.

Типичният тоалетен резервоар има капацитет от 6 литра, което означава голяма консумация на вода. Тоалетните със системи за постепенно изпускане на водата (3/6, 3/5, 2/4 l) позволяват ограничаване на използването й. Механизмът е снабден с бутон за двойно задействане. Той се състои от две клапи за управление.

  1. Сауна или парна душкабина

Сауната или парният душ са отлично допълнение към днешната модерна баня. Сауна, построена за двама, няма да заема много място и въпреки, че изглежда като луксозен артикул от висок клас, цената на монтажа е по-малка, отколкото си мислите.

Друга алтернатива е парната душ-кабина, която предлага всички предимства на стандартен душ заедно с редица очарователни функции, подобни на мокра сауна. Разнообразието от парни кабини на пазара е много голямо, те са базирани на компонент, който генерират пара. За разлика от парната баня в много спа центрове, където парата се произвежда, чрез превръщане на водата в газ през дюзи под налягане, парният душ използва парогенератор.

  1. Подово отопление

Едно от най-модерните допълнения към модерните бани е лъчистото отопление. Тръбите под пода, отопляеми с вода или електричество, добавят комфорт в стаята, особено през зимата. Отопляемите подове са не само иновативни, но и енергийно ефективни и съвместими с кондензни котли. Освен това може да използвате различни видове подови настилки, като плочки или естествен камък, които се съчетават много добре с тези отоплителни системи.

  1. Предпазител за огледало

Запотените огледала в банята са доста неприятни, особено когато бързате. Това, което може да направите е да инсталирате обезпотител на огледалото в задната част на тялото, който предотвратява замъгляването й. Тези обезпотители се предлагат в различни форми и размери, за да паснат на всички видове огледала.

Източник:

https://www.xn--80apb8af1ae.com/%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F

Scroll to Top