4 критерия в избора на фирма за почистване на дворове

Фирма за почистване izvozvane.com е отдавна на пазара за почистващи услуги, има много изтъкнати и взискателни клиенти и знае точно приоритетите на клиентите и техните нужди. С удоволствие ще Ви каже, на какво трябва да обърнете внимание, при избора на доставчик за почистващи услуги. Ще узнаете, кое е важно и кое е илюзия. Ето и тях:

4 критерия в избора на фирма за почистване на дворове

Адекватна оценка на способностите и време за почистване

Всяко почистване изисква определено време за изпълнение. След строително почистване, основно почистване, миене на прозорци, фирми за почистване на двор и др. изискват усилия, опит и време.

Ако ви е обещано почистването да стане „за няколко минути“, тогава най-вероятно се опитват да ви продадат нещо на ниска цена. Реалистично е да почистите голяма част от двора, например, за 20 минути, но ако се иска идеално разчистени терени, ясно е, че няма как да се случи. Ако на етапа на преговорите, ви питат не само за офис пространството, но и за очакванията и задачите, обяснявайки, че трябва да определите броя на служителите за вашия обект, тогава всичко е наред с подхода към работата и отговорността на такава компания.

Оборудване и химия

Уточнете, с каква техника и средства фирмата ще изпрати свой екип при Вас. Лошо е, когато изискват да имате всичко това. Но тук обърнете внимание дали желанието ви да спестите пари е станало причина за такова предложение. Правилната фирма за почистване на дворове ще се опита да ви ухажва за правото да използвате всичко и това не означава, че искат да вдигнат цената по този начин. Ако фирмата предоставя професионални почистващи услуги. Тя ще сключи договор с вас, ще поема отговорност за качеството на резултата. И кой, ако не техните специалисти, знае, с какви средства и оборудване е по-добре да се работи? Лошо е, ако компанията няма собствено оборудване и те самите изискват да „осигурят“ всичко това от страна на клиента.

Цена

Нека помислим логично: За да Ви предоставят качествена услуга в подходящо време, фирмата трябва да Ви изпрати необходимия брой чистачи. Когато плащате за почистване, вие плащате не само за резултата, но и за техните умения, професионализъм, времето, изразходвано от компанията за обучение и обучение на своите подчинени. И е правилно. Колкото повече искате да спестите, толкова по-малко трябва да мислите за качеството на почистването – за стотинка ще получите подходящия резултат и отношение към задълженията. Замислете се, когато наемате служители във вашата фирма, гледате уменията, опита и самия човек, а не избирате от тези, които са се съгласили да работят за по-малко пари? С почистването всичко е същото. Това е така, защото всъщност наемате едни и същи служители, макар и със свой специален работен график.

По-важното е това

Когато сте на етап „кажете ми вашите цени за почистване“ и фирмата не назове цената, това е добре.

Обявяване на цена по телефона, без да видите обекта, без да оцените обема на необходимата работа, без да обсъдите характеристиките на обекта и вашите очаквания. Това могат да направят само тези фирми за почистване на дворове, които търсят бързи пари. Също така и тези, които не се страхуват от загуба на потенциален клиент. Тогава ще чуете „изгодна“ цена, без да обсъждате подробности. И това е лошо. Да, преди да ви кажем цената на услугата, управителят на фирмата за почистване трябва да разбере, с какво ще трябва да се сблъска. Какви средства ще са необходими и да изчисли всичко внимателно. Понякога изготвянето на оферта отнема повече от един ден и това е нормално. Не бързайте да вземете тези, които са изчислили всичко по-бързо – къде е увереността, че са взели предвид всички нюанси?

Източник: https://www.izvozvane.com/pochistva-dvorove.

Scroll to Top