Дамски дънки с големи размери – как да изберем стил, материал, цвят и дизайн

Днес ще ви кажем как да си изберете дамски дънки с големи размери. Вижте в следващите редове тези насоки:

Пазаруването за момичета с изваяна фигура често се превръща в истинско мъчение. Невинаги е лесно да се намери нещо, което да пасва идеално и да компенсира недостатъците в силуета.

Що се отнася до дамски дънки големи размери, възниква въпросът – да се даде предпочитание на плътно прилепнал модел, който визуално стяга фигурата, или да изберете свободни дънки, за да скриете излишните килограми?

Ето и някои насоки на стилистите:

Тъмно или светло

Дрехите в светли цветове имат способността да правят визуално по-едри нещата. Всички жени са чували за това. Изберете дънкови панталони в тъмно, черно, тъмно сиво. Те ще са чудесен ежедневен вариант. Може ад се спрете и на бордо, тъмнозелени, тъмно лилави дънки за екстравагантен парти вид.

Важно

Не носете дънки от лъскав материал; панталоните в дълбоки матови нюанси ще изглеждат най-добре на телесна фигура.

Ако вашият размер е не повече от петдесети, светлите нюанси са приемливи, при условие, че кройката е перфектно съчетана, а горната част е удължена – туника, риза, жилетка. Ако излишните килограми са концентрирани в горната част на силуета, може дори да носите бели дънки. За дамите с „ябълкова“ фигура, които могат да се похвалят със стройни крака и кокетни задни части могат да помислят за деним с висока талия, които да прикрие корема и паласките. Той ще е най-подходящ вариант.

Дебел или тънък деним

Най-добре е да изберете дънки от еластичен материал – стреч памук. Една голяма фигура често е непропорционална и е почти невъзможно да се избере плат, който не се разтяга.

Еластичните дънки от материал със средна плътност визуално подравняват релефа на бедрата и задните части. Те стягат силуета и го правят хармоничен. В допълнение, панталоните за разтягане са невероятно удобни. С тях можете лесно да седнете, да се наведете или да клекнете. Те не ограничават движението.

Стилистите препоръчват популярните джеггинги – хибрид от дънки и гамаши. Такива модели приличат на традиционни панталони от деним, но в действителност няма джобове или копчета. Има и изолирани модели джеги за студения сезон. Такова нещо пасва на всеки милиметър и разкрива абсолютно всички недостатъци на тялото.

Ако размерът ви не е прекалено голям, можете да пробвате джеггинси от плътна материя с висока талия или да добавите пуловер отгоре.

Дамски дънки големи размери с висока или ниска талия

За радост на дамите, модата за панталони с ниска талия отдавна отмина. Днес в модната тенденция са дънките с висока талия, при които талията е на естественото си място или с няколко сантиметра по-ниска.

Висококачествените, добре изрязани дънки с висока форма на бедрата, тонизирани задни части и правят стърчащия корем да изглежда по-плосък.

Сега, щом вече знаете толкова много за избора на дамски дънки големи размери, спокойно може да пристъпите към пазаруване в Loveyourcurvy.com.

Scroll to Top