Планирате ли, извозване на стари мебели София за есента

Налагало ли ви се е да сменяте мебели в жилището? На някои хора това им се случва дори по-често, а при други един път в живота, но се касае за голямо извозване на стари мебели София.

И така, какво трябва да направите и как да планирате всички, вижте в тази статия:

Извозване на стари мебели София

За София, софийска област, проблемът с демонтирането и изнасянето на депото е все по-актуален. Комуналните служби извозват и изхвърлят битовите отпадъци. Със стари големи неща, последствията от ремонта на апартамента трябва да се управляват независимо. Фирма kostovi.bg може да помогне. За целта товарачите бързо ще сортират, внимателно ще извадят и ще вземат евтино.

И така, за да получите точна и крайна оферта по вашия случай, най-лесно и удобно ще е да позвъните директно във фирмата.

Къде се изнасят старите мебели

Освобождавате апартамента, проверявате цената на извозването на стари мебели в София и региона. Разгледайте ценовата листа на фирмата, разберете, колко струват услугите по извозване на мебели, битова техника и строителни отпадъци. Цената е с 20% по-ниска, ако поръчката не е спешна. Фирмата прави отстъпки за пенсионери, клиенти поръчвали и преди и тези, които са на абонамент. За целта изпратете заявление или се обадете, мениджърът ще изясни цената, както и всички подробности за премахването на стари мебели.

Хамали kostovi.bg

Ако промените обстановката в апартамента, струва си да поръчате изнасяне на стари мебели от апартамента с хамали. С тежки неща не е лесно да се справите сами в асансьора, да се обръщате или слизате и изкачвате по стълбите. Хамалите на фирмата ще се погрижат за извозването на стари мебели, строителни отпадъци.

За целта, внимателно разглобете и опаковайте мебелите, изнесете ги от апартамента. Подовете няма да са повредени, преди да започнат демонтажа на старите мебели, хамалите ще покрият пода и вратите със специална постеля. Особено внимателно трябва да се работи с едрогабаритни товари.

Как става рециклирането на мебели

Когато старите мебели се изнасят от апартамента за рециклиране, те се изпращат на специално сметище. Трябва да имате предвид, че глобяват тези, които замърсяват околната среда, като изхвърлят стари мебели в контейнерите или около кварталните сметища.

Няма да има проблеми, ако поверите извозване на стари мебели София на фирма kostovi.bg, която се занимава с рециклиране. Хамалите внимателно ще демонтират и изнесат старите вещи от апартамента. В специален пункт те ще бъдат сортирани за обработка отделно за дърво, тапицерия и др. Голяма част от материалите впоследствие ще бъдат рециклирани. Останалото ще отиде на вятъра. Фирмата, занимаваща се с извозване на стари мебели от много години, отговаря на изискванията за рециклиране.

Извозване на стари мебели София на сметището

Ако имате нужда от изгодна услуги за демонтаж и изхвърляне в София, обадете се на товарачите на фирма kostovi.bg. Те ще пристигнат в уречения час, бързо, внимателно ще демонтират, ще съберат всички камари със строителните отпадъци в чували, ще ги изнесат и ще ги натоварят в колата. Всичко старо от апартамент, вила извадете и отстранете. Поръчайте екипи на фирма kostovi.bg за извозване на стари мебели София от офиса. Всичко, което е годно за рециклиране ще е използвано. Останалото ще е изхвърлено.

Етапи на работа с извозване на стари мебели София

Свържете се с фирма kostovi.bg. Те ще ви осигурят евтин износ на дървени мебели за рециклиране. Може да оставите заявка или да се обадите на мениджъра. Обсъдете особеностите на извозването на износените мебели. Това, от какъв вид кола имате нужда, договорете се, колко да платите. За юридически лица фирмата издава фактура с включено ДДС. До уречения час колата ще пристигне, товарачите ще демонтират старите мебели, ще ги изнесат и натоварят. Заплащането се прави, след като всичко предназначено за износ е натоварено.

Scroll to Top