Нова година у дома – съвети как да организирате парти

С настъпване на първото студено време мнозина вече мислят за наближаването на най-дългоочаквания зимен празник – Нова година. Мандарини, шампанско, сухи мезета и други традиционни знаци, които все повече напомнят за предстоящото забавление.

Всичко това преследва тези, които искат разнообразие и търсят нови оригинални идеи за новогодишната нощ. Някой обмисля сценария Нова година на бар или нощен клуб, други търсят горещи страни, но какво да кажем за онези, които отдавна са идентифицирали Нова година в поредица от семейни или домашни празници? Нека да поговорим за това, как да планираме апартаментна версия на новогодишните празненства, така че да е забавна и необичайна.

Новогодишен сценарий

Организацията на всяко тържество започва с план. Преди да поканите гости, трябва да решите, дали искате да поемете всички изкушения около подготовката, или все пак е добра идея да използвате помощта на други. Дори ако партито ще бъде във вашия дом, то ще е по-добре да делегирате някои организационни въпроси на асистенти. В противен случай вълнуващото очакване на празника може да се превърне по-скоро в изтощителен, отколкото в радостен процес. Ето, защо е добра идея да подгответе предварително няколко скици, какво да правите и поканете тези, които планират да участват в новогодишното парти.

Започнете по списък:

  1. Обсъдете празничното меню. Възможно е собствениците на апартамента (къщата) да се занимават с подготовката на новогодишната трапеза или всеки да носи различни ястия и напитки със себе си.
  2. Сценарий на Нова година. Най-добре е няколко души да организират забавлението и да подготвят неочаквани и оригинални състезания или изненади.
  3. Коледна елха. Главният гост на тържеството може да бъде украсена от всички поканени заедно. Снимките, направени в процеса на украсата, ще допълнят перфектно селекцията от снимки „Как посрещнахме Новата година“.
  4. Новогодишно настроение. Не пропускайте да си купите бенгалски огньове, конфети и нестинарки. Декорът на парти залата може да бъде тематичен. Например дървени украси за коледно дърво и красиви салфетки за маса в тон с останалата атмосфера и пр.
  5. Подаръци. Каква е Нова година, без подаръци? Не е нужно да харчите пари за скъпи сувенири. Можете да отделите малка сума от празничния бюджет за готини и забавни подаръци. Не забравяйте към тях да добавите картички и Пожелания за Нова Година от Kartichki.bg.

Малък, но основен нюанс …  За да не е скучен празникът, разбира се, сценарият на новата година, може да е коледното дърво с лакомства. За да определите с точност, кое и как да стане, планирайте финансовата част на предстоящите празненства. Обмислете предварително общия бюджет. За да избегнете неудобството и да не разваляте празника с неприятни впечатления, най-добре е да се договорите предварително кой ще поеме всеки от подготвителните етапи и колко планирате да похарчи. Общият бюджет и честното разпределение на задачите ще ви помогнат да прекарате забавно Нова година и да се насладите на подготовката за празника.

Как да намерите оригинални идеи, какво да подарите за Нова година?

Разгледайте колекция от идеи за подаръци за Нова година 2022 в селекциите с картички и пожелания за Празници – Kartichki.bg.

В заключение:

Истинската магия се крие в подаръците, които се намират под елхата или се дават от семейство и приятели, под сиянието на усмивките и уханието на мандарина. Подаръците за Нова година се избират много внимателно, като се стремят да изпълнят желанието на всеки човек и да демонстрират своя оригинален, добър вкус.

И все пак, случва се така, че не всеки знае предварително, какво да подари. И тогава, може да използвате съветите, които помагат да насочите въображението в правилната посока. С тяхна помощ може да се спрете на чудесни идеи за подаръци за Нова година, които да се окажат подходящи и идеални.

Scroll to Top