Високотехнологични кухни или модерни кухни в интериора

Мнозина считат високотехнологичния стил за оптимален в създаването на офис интериор. Въпреки това, „високотехнологичните“ кухни са на мода повече от един сезон.

В какво се крие тайната на популярността? Предлагаме ви да научите сега.

Високотехнологичните интериори са сбити и геометрични, благодарение използването на стъкло и метал. В допълнение, те изискват спазване на яснотата на прави линии, идеални пропорции, максимално използване на пространството и минимум декор.

Всеки допълнителен детайл под формата на порцеланова ваза или бродирана салфетка може да развали впечатлението. За всякакви домакински уреди, такива неща се вписват идеално в такъв интериор. Разберете: Какво е извозване на стари мебели и

Как да, разберем Стилът Hi-Tech?

Този стил е достатъчно ярък или контрастен. Цветът на заглавието е традиционно метален. „Металната“ основа се допълва от комбинации от черно и червено, черно и бяло, синьо и жълто.

Блясъкът на металните повърхности и играта с осветителни устройства се считат за специална „характеристика“ на такъв интериор. Тук са популярни не само полилеите, но и лампите, както и скритото окачване.

Друга характеристика на високотехнологичните интериори е умишленото отваряне на кранове, тръби и батерии – сякаш създава ефекта от непълни ремонтни работи.

Ако не навлизате в подробности, може да стигнете до извода, че кухненските мебели до голяма степен, трябва да приличат на офис мебели – поне по отношение на функционалност и комфорт.

Това са кухни в стил Hi-Tech. Всичко тук е подчинено на строга логика и на декора. То се отделя минимум внимание. По-точно, този декор трябва да бъде строг и ясен. Ястията трябва да са еднакви – желателно е да са от остъклен фаянс и матирано стъкло. Това трябва да е обикновена мебел с абстрактен модел.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top