СЪВЕТИ ЗА ИЗБОРА НА ПОДХОДЯЩИТЕ МЕБЕЛИ

Мебелите в апартамента заемат важно място. Цялостното впечатление от самия интериор, както и настроението и благополучието на самите жители, зависят от това кои шкафове, рафтове, маси са инсталирани.

Трябва да признаете, че малко хора обичат да живеят в апартамент, в който всички врати на шкафа скърцат, рафтовете постоянно падат и повърхността бързо губи цвят.

За това как да изчислим правилно свободните пространства и как да изберем мебели, които да служат вярно години наред, четете по-долу.

Съветваме ви още да научите за цени за извозване на отпадъци

Има няколко съвета. Първо, дайте предпочитание на мебелите, сглобени във фабриката. Такива мебели винаги са с високо качество и обмислена ергономия. И в случай на спорове или брак, винаги ще има отговорно лице. Почти невъзможно е да се избегне отговорност за мебелна фабрика, за разлика от неназовано LLC.

Не забравяйте да обърнете внимание на материала, от който са изработени мебелите. Ако е естествено дърво, не пренебрегвайте качеството на сушене и обработка на дървесината. На първо място, експлоатационният живот на продукта зависи от това. Когато избирате мека мебел, трябва да обърнете внимание на материала за тапицерия и пълнителя. Производителността на продукта и лесната поддръжка зависят от качеството им.

Когато избирате „утилитарни“ мебели (шкафове, ракли, скринове), преценете лекотата на използване. Ако чекмеджето е голямо, тогава присъствието на ролките е задължително, в противен случай просто няма да го поставите напред. Също така си струва да решите кои функции се нуждаете.

И, може би, основното правило е, че мебелите трябва да са в хармония с интериора. Какъв е смисълът от голям и удобен скрин, ако той изобщо не се вписва в стила на стаята? По-добре е да пожертвате функционалност и да вземете нещото, което идеално се вписва в стила на стаята, отколкото да купувате много удобен и просторен скрин с абсолютно неподходящ цвят.

За всички излишни мебели, позтърсете на hamalski.com.

Scroll to Top