Предимствата на компактната кухня

Всяка, изключително малка кухня, не може да побере всичко, което бихте искали да видите в дома си. Да си признаем и това не е необходимо! Кухнята трябва да бъде само най-необходимото – място за готвене и кратка почивка на масата за вечеря. За по-голяма средна кухня, трябва да е проектирана.

Малките пространствени форми са проблем за всеки интериорен дизайнер, но модерният дизайн на кухнята все пак ви позволява да направите престоя си в кухнята уютен, удобен и функционален. В малка кухня основното е да не се забърквате в мебели и големи уреди.

Във всички цени са включени транспорт, хамали и такси смет за територията на гр. София.

Най-добре е веднага да закупите кухненски мебели с вградени уреди, което ще ви позволи незабавно да спестите място за други дизайнерски елементи. Купуването на уреди и мебели на части няма да реши този проблем и ще се сблъскате с факта, че всичко наведнъж във вашата кухня не се вписва. Съвременните мебели за кухнята предлагат много възможности за решаване на този проблем.

В малка кухня, винаги трябва да поддържате перфектния ред, в противен случай ще имате усещане за струпване и претрупване. За да направите това, вашите кухненски мебели трябва да имат голям брой функционални вътрешни резервоари – рафтове, шкафове, чекмеджета, в които ще бъде възможно да скриете кухненските прибори, уреди и продукти. Въпреки това е трудно да поставите големи шкафове и чекмеджета в малка кухня. Също така, високите кухненски мебели ще изглеждат неефективни в малка кухня.

В този случай е по-разумно да се ограничите до минимум ниски мебели с шарнирни врати и неподвижни неплъзгащи се рафтове, за да откажете висящи чекмеджета и издърпващи се контейнери. Обърнете внимание на компактните опции за обзавеждане, където цялото функционално пространство е изместено под плота. На тези места, вратите на шкафовете са сгънати на акордеон, фасадите се отварят, а вратите са изработени по принципа на щорите.

Всичко това може и да проектирате с Хамал.Бг на ниски цени.

Scroll to Top