Мебелите трябва да са различни – жълто, синьо и червено

Някои собственици на апартаменти са склонни да украсят жилищното си пространство с оригинални мебели, за да направят интериора на стаята интересен и необичаен. Но понякога неопитни дизайнери не успяват да реализират плана, поради невъзможността да намерят необходимите мебели и аксесоари. Такива трябва да отговарят не само по модел и размер, но и по цвят.

С любезното съдействие на чистота.com, предлагаме да научите за мебелите и това как да са различни:

Решението е в цвят

Мебелите от един и същия тип и оформление отдавна са останали в миналото. Най-малкото, че никой не би желал домът му да е обзаведен по същия начин като на съседа.

За да не се стига до там, днешните производители на мебели предлагат богата гама от цветови решения. Ето и най-популярните:

Син металик: този тон ще даде на кухнята определена прохлада. Между другото, както съветват психолозите, тези, които искат да отслабнат, трябва да украсят пространството, където ядат храна в студени тонове. Затова препоръчваме на всички, които са на диета, да купуват мебели в метално синьо.

Перлен цвят: този цвят внася изтънченост и специален стил в кухненския интериор. Това е неутрален цвят, не влияе много на човешката психика. Въпреки това е в състояние да внесе топлина и в същото време сдържаност към атмосферата.

Жълт или ленен цвят: Мебелите, изработени в този цвят, предизвикват само положителни емоции. Ако искате това от своя дом и пространства, не пропускайте да го заложите, та макар и като аксесоари.

Оранжево: най-доброто решение за тези, които се нуждаят от възстановяване или стимулиране на апетита. Децата в такава кухня ще се радват на зърнените храни и супи.

Тютюнев цвят: Това също е неутрален тон, който внася хармония в цялостния стил.

Кайсия: този цвят е подобен на оранжевия, но въпреки това има разлики в него. Той внася наситеност на текстурата. Фасадата на комплекта като цяло е разнородна, има различни нюанси на „кайсия“.

Това не е пълен списък с цветове за продукти. По желание всеки може да боядиса стените в избрания от него нюанс и да избере комплект в сянката, от която се нуждае, за да реши конкретен дизайн проблем.

Разберете и за безплатни услуги от Чистота.Ком.

Scroll to Top