Направете малката кухня по-голяма

В жилищните сгради на класическите домове, кухнята е стая, която като правило, не се различава много от „допълнителните квадрати“. Въпреки това, модерен интериорен дизайн ви позволява да създадете ефекта на разширяване на пространството. В нашия материал ще откриете основните такива техники.

При избора на метод за полагане на настилката, за предпочитане е да се създаде паркет, керамични плочки или ламинат, поставени диагонално. Също така е желателно да се използват малки домакински уреди. На пазара могат да се намерят широка гама от различни устройства, които могат да се поберат дори и в малко пространство.

За малка кухня е изключително важно внимателно да се обмисли осветлението. Най-полезно от гледна точка на разширяване на пространството е композицията, съчетаваща няколко вида осветителни устройства.

Що се отнася до разположението в, малките кухни най-добре стоят мебелни елементи, разположени по протежение на една стена – така ще се появи усещането за простор.

В тези случаи, местоположението на такива ключови елементи като хладилник, печка и мивка, създава триъгълник. Това улеснява всеки само чрез завъртане.

За визуално разширяване на пространството, поради цвета на мебелите, трябва да изберете бял цвят и лъскави довършителни материали. Състезателният бял цвят може да се създаде в крем, жълт или син.

В този случай, ако прекарвате твърде малко време у дома и имате време само за закуска и вечеря, лесно може да се откажете от масата за хранене, като я замените с малък бар.

Повече около реформите в дома, може да видите на официалната страница на сайта: bulkom.com за извозване. Тук може да разгледате и примерни цени за извозване в София – 0888 00 11 33.

Scroll to Top