В кои случаи ще имате нужда от хамали и товарен превоз

Почистване след строителство и ремонт е една от най-неприятните дейности, които могат да се случаи на всеки. Тогава на помощ може да повикате хамали с товарен превоз. Дали става дума за основен ремонт или озметични работ, хамаслкият екип ще ви е от полза за изнасяне на цялото оборудване.

Всички мебели, кухненска посуда и ел. уреди, често са проблеми да останат в помещенията. Наред с това, изнасянето им е провокирано от многото замърсявания, които могат да им се случат.

Почистването на апартамент след ремонт е един от видовете специализирани услуги на фирма чистота.com.

Услугата помага да се постави в абсолютен ред помещенията след ремонтните и строителните работи. Изпълнителите, завършват поръчката, почистват остатъците от строителни материали, в това число и по-големи строителни отломки. Цялостното почистване на помещенията е грижата на собственика на имота. Ето, защо е добре да панирате от по-рано този процес.

За да няма месеци наред, в които да се борите с остатъците от мазилка, латекс, лепила или още по-лошо блажна боя, наемете си екип хамали.

С тяхна помощ ще освободите терените и майсторите по ремонта ще могат свободно да работят.

Почистването и отстраняването на строителни отпадъци от професионалистите освобождава от основните проблеми на тази трудоемка работа. Така с предварително намиране на свободно време, при интензивния ритъм на живота ще си спестите много бъдещи главоболия.

Почистване с хамали

Екип на фирма с хамали ще ви е от полза, още на първия етап от планирането на ремонта. С едно обаждане на телефона ще може да договорите ден и час. На място пристига бригада, която демонтира мебели, извежда от помещенията, изнася по стълбища или с асансьор, товари в товарни коли. Имате два варианта. Единият случай е изнесените неща да са за боклука и повече да нямате желание да се връщат в дома ви. Това се уточнява в предварителната заявка с фирмата чистота.com. В този случаи, вашият ангажимент напълно отпада по връщането им. В другия случаи, ако мебели, посуда и техника трябва да се върнат след ремонта, трябва отново да планирате ден и час с екипа. В удобно и за двете страни време се връщат изнесените неща. Разбора се преди това трябва да сте осигурили качествено почистване на помещенията. Така мебели и обзавеждане ще бъдат настанени на чисто.

Товарен транспорт ще е нужен, когато:

Организирате пролетно почистване с изхвърляне на всякакви струпани боклуци. Такова е почистване на мазета в София. Тук може да видите техните цени на услуги;

Ако планирате строителни работи. Тогава ще има много неща, които няма как да останат в помещенията, които ще се ремонтират;

Третият случай, когато може да ви потрябва товарен транспорт е ако планирате местене на друго място. Тази работа отново включва екип от хамали и товарни коли, камиони.

Сами се убеждавате, че ситуациите, в които от полза ще са ви услугите на бригади по чистота са много. Планирайте своите промени на дома, офиса или прилежащи терени като тавани и мазета на адрес: www.чистота.com.

Scroll to Top