Когато се нуждаете от превоз на почистваща фирма

Ако имате нужда от евтин транспорт на мебели, може лесно да се свържете с фирма по почистване и превоз. Ние предлагаме всичко необходимо за тази работа: инструменти за монтаж и демонтаж, транспорт от собствени камиони, екип от хамали, опаковъчни материали.

Богатият опит на чистачи.com, позволява да транспортират дори големи и крехки предмети без риск от повреда на техните елементи. Предоставяме допълнителни услуги, ако това изисква не само транспортиране на мебели и лични вещи, но и отстраняване на боклука и поставяне на обекти. Това позволява на клиента да спести време и усилия. Транспортирането на мебели включва предварителна подготовка и внимателно планиране на всички етапи. Това е необходимо дори в случай на транспортиране на няколко продукта, а не на пълноправен офис или апартамент. По-специално

Трудността при сглобяване и демонтиране на мебели;

Обемът и общото тегло на мебелите;

Избор на опаковъчни материали;

Наличие или липса на крехки елементи: стъкла, огледала;

Можете да определите приблизителната цена на транспортиране на мебели, като се обадите предварително и попитате за това. Въпреки това, за да се определи по-точно сумата, която можете да се обадите на оценителя. Неговите услуги се предоставят безплатно на нашите клиенти.

ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ОБЗАВЕЖДАНЕ С ИЗКЛЮЧВАНЕ И МОНТАЖ

Ако решите да поръчате превоз на мебели, препоръчваме Ви да използвате допълнителни услуги. По-специално, нашите експерти могат да извършват монтаж, демонтаж, товарене, разтоварване, опаковане, поставяне на обекти. Това е особено благоприятно, ако трябва да транспортирате офис мебели, които да бъдат бързо инсталирани на работното място.

Не забравяйте, че животът на мебелите зависи пряко от качеството на сглобяването. Ненадеждна фиксация, използването на неподходящи инструменти и други грешки може да направи дори и скъпите вещи краткотрайни, неудобни за използване. Транспортирането на мека мебел често е по-лесно за клиентите, тъй като не изисква сложно сглобяване и демонтаж. Трябва обаче да се отбележи, че в такива случаи е много важно да се изберат подходящите опаковъчни материали, тъй като тапицерията е лесно зацапваща или повреждаща се. Нашите клиенти не трябва да се притесняват за правилното опаковане, демонтаж и монтаж на мебели, защото служителите на нашата компания са професионалисти в своята област.

УСЛУГИ ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ

Частният превоз на мебели на автомобила често носи проблеми, но не помага за тяхното решаване. Ако се интересувате от високо качество и ефективност на работа, лесно може да се свържете с екипите на фирма.

Специалистите по почистване на мазета и тавани ви очкават!

Scroll to Top