Любопитно за срещите, познанствата и любовта

Според направени проучвания голяма част от дамите, когато се запознават с представител на силния пол, първото, на което обръщат внимание са очите. В случай, че отсрещната страна гледа в страни, трудно е да се получи одобрение.

Любопитно за срещите, познанствата и любовта, получихме със съдействието на INTERPOLEZNO.COM.

Ръцете са второто нещо, което привлича или отблъсква една дама. Затова ноктите трябва да са добре поддържани и от силните мачовци, а късо изрязаните такива говорят за добра лична хигиена.

Изразът на лицето е не по-малко характерна особеност. Така според специалистите омърлушената, вяла физиономия няма никакъв шанс да впечатли.

„По дрехите посрещат, по акъла изпращат“

И на четвърта позиция в първото впечатление, влияние оказва дрехата. Както е казал народа „По дрехите посрещат, по акъла изпращат“, е и тук до голяма степен важи тази теория. Спортно-елегантния стил е за предпочитане масово от представителките на финия пол. Наред с това, че нищо не убягва от полезрението на жената, дамите са способни бързо и точно да определят темперамента на мъжа насреща.

Изследванията показва и, че доверието на жените се печели лесно от по-спокойните и уравновесени господа, за разлика от избухливия, колебаещият се или вечно критично и скептично настроеният.

Навярно сте чували за „Цветето на любовта“.

И ако до сега за повечето това е само мит, нека уточним, такова съществува и не е само лирически образ. Цветето на любовта е полинезийско растение известно като иланг-илнг. То притежава чуден аромат и от древни времена е отглеждано и смятано за ухание на любовни чувства. Иланг-иланг расте във Филипините и Азия, а в Индонезия и до днес е приемано за благоухание и от него се правят венци за венчавка, по време на бракосъчетанията. Венецът от цвете на любовта се поставя на главата на булката и младоженеца, а с ароматен дим се опушва жилището на младите съпрузи. Това действие гони раздора и скандалите и дава светло бъдеще на бракосъчетаните.

Маслата от цветя

Жените използват извлечените от цвета масла като крем за лечение на кожни инфекции и като парфюм, за да мажат телата си. Днес това етерично масло е известно и като афродизиак, а аромата му може да бъде познат по сладко-пикантните нотки от жасмин и градения.

Научете и за ползите от синапено масло.

 

 

 

 

 

Scroll to Top