Кой ще помогне да се изхвърлят стари неща

Екипи изхвърлят стари неща

Самостоятелното хвърляне на стари неща не винаги е лесно. В крайна сметка, такова вероятно ще трябва да бъде не само експресно, но и добре свършено. Ако има много, може да се нуждаете от камион. А за събирането и изваждането им от апартамента вероятно ще отнеме повече от един ден. Разбира се, все още трябва да знаете къде и кога да извадите нещата.

Кой ще помогне да се изхвърлят стари неща

Най-лесният начин да се отървете от старите неща е да поръчате услугите на нашата компания за почистване на апартамента от боклука. От kostovi.bg ще Ви осигурят бригада товарачи и камион и ще получите пълната гама от услуги:

– почистване на апартамента, събиране на ненужни неща в чантите;

– отстраняване на боклука от апартамента, слизане по стълбите или по асансьора;

– зареждане на стари вещи в специално попълнен контейнер за събиране на боклук (или камион);

– износ и изпращане на боклук в кошчето за рециклиране.

Така от фирмата изцяло предприемат всички манипулации по старите неща. Трябва само да поръчате услуги, като пишете или се обаждате. Не е нужно да събирате предмети, да купувате чанти за тях, да изваждате, нито да организирате изхвърлянето им. Цялата работа ще бъде извършена от екипите, за една минимална цена.

Защо да изберете най-добрите в бизнеса

С фирма по премахването на боклука от апартаменти и къщи може да отстраните нещата трупни от години. Имате всички необходими ресурси за това. Доверете се на екипи, които работят само с доказани и надеждни товарачи, разполагат с товарни камиони и контейнери, имат добре организирана логистична система, добре познават бизнеса и работят без почивни дни. Затова всеки клиент може да оцени няколко от предимствата им:

– отстраняване на боклука – без вашето участие, без загуба на време. Всичко това ще бъде направено много внимателно изцяло. Събирането и премахването на всички ненужни неща;

– Екипът се обажда в деня на поръчката – работи седем дни в седмицата, от сутрин до вечер. Разполага с няколко бригади, включително и с дежурния екип. Може да пристигне спешно, в рамките на няколко часа след подаване на заявлението, бързо да събере и изхвърли всичкия боклук;

– прозрачни и лоялни цени – обявяват цената на услугата още при подаване на заявлението. Може да сравните – тя е по-ниска от тази на други компании. При изпълнение на поръчката цената не расте. Така се работи честно и се фокусира над всеки клиент.

Като се свържете с фирма за почистване на мазета и тавани в цяла София, ще получите най-високото обслужване на адекватна цена и може да се отървете от старите неща буквално в рамките на половин час на ден. Не губете време – свържете се още сега!

Scroll to Top