Кога и защо да наемете фирма по почистване мазета и тавани

Фирма по почистване мазета и тавани

Почистването на самия апартамент отнема много време. Почистването на подове, почистване на килими, избърсване на прах от всички повърхности, подреждане на места, почистване на бани, почистване на вани и кухни отнемат ценни часове от живота ви.

А, знаете ли, че средно човек губи 4,5 години от живота си за почистване?

Този номер е получен въз основа на следните данни:

Една седмица прекарано в 3 часа почистване на апартаменти, се равнява на една година – 3 * 4 * 12

Средният брой години, през които лицето участва в почистването, е 60 години.

Общо: 3 * 4 * 12 * 60 = – 4.5 години (осемчасов ден с два почивни дни през седмицата)

Освободете този път за по-полезни и важни неща, а ние ще се погрижим за чистотата на вашия апартамент!

Апартаментът с най-мръсното място (след килима, разбира се) се пада на мебелите. Това е вярно, защото прахта полепва по мебелите и те за него са като магнит, който привлича всичкия прах и мръсотия, които не са толкова лесни за почистване по-късно със стандартен набор от почистващи препарати. В този случай ще ви помогне единствено специалист по почистване на мебели.

Мебелите за химическо чистене са способни да осигурят висококачествено почистване на абсолютно всякаква повърхност на мебелите, независимо дали става дума за кожа или неин заместител, или дори за покритие на дрямка. Освен това, в случай на висококачествено химическо чистене, покритието ще остане безопасно и здраво, тъй като обработката използва само най-висококачествените инструменти, които могат да се справят с всякакъв вид замърсяване, без да увреждат често скъпото покритие. Положителни аспекти на услугите за почистване на мебели:

– Цялата работа се прави у дома, защото самите размери не позволяват да се транспортират мебели от апартамент до друго място. Разбира се, освен ако не ви предстои изхвърляне на depo.bg;

– използване на най-надеждните и доказани инструменти;

– специално внимание се отделя на всяка мебел, така след химическо чистене мебелите ще бъдат още по-добри от преди покупката;

Тази услуга е достъпна за абсолютно всички, тъй като цените за услугата са много гъвкави, което позволява да използвате дори и с малък бюджет за услуги.

Повече за полезни услуги като почистване на мазета и тавани, прочетете тук.

Scroll to Top