Организирайте бюрото в офиса

Бюрото в офиса е мястото, на което прекарваме една голяма част от ежедневието си. По него околните и хората от вън могат да преценят „що за човек сте“. Понякога дребните детайли могат да кажат толкова много и без да се налага да говорите дори.

За да бъде вашето бюро на ниво, независимо дали работите в собствения офис или в компания, където сте наобиколени от множество колеги, клиенти, началници и шефове, предлагаме ви няколко изпитани тактики, от които може много да се поучите. Ако пък ви трябва фирма за извозване на стари офис мебели вите тази: https://www.stanciya.com/станция-извозване-ямбол-стари-оф:

  1. Сувенири и статуетки от лични поводи – с един два от тях няма проблем, но ако бюрото на работното ви място е затрупано с такива, това говори, че мислите някъде другаде, но не и за служебните задължения.
  2. Не чак стерилизация, а само чистота – хигиената е добра, но ако се вманиачите в употребата на антибактериални кърпички и гелове, може да събудите подозрения у околните и да гледат с друго око на вас.
  3. Играчки и сантиментални предмети – такива предмети са подходящи ако имате творческа професия, но за банковия служител или администратор, тези неща ще говорят за несериозност и липса на концентрация.
  4. Листчета за напомняне – когато поставите едно залепващо листче за важен ангажимент, добре. На всеки се случва забързан да пропусне нещо и нуждата от напомняне е обичана, но ако ежедневно ползвате такива и то в „промишлени“ количества може да навее спомен у шефовете или колегите, за неорганизирана личност или така в неграмотни технически умения. Използвайте аларма в електронен календар, вместо така видимите „белези“.
  5. Украсите в офиса – празниците у всички приповдигат настроението, но не превръщайте работното място в „сергия“. Това може да накара работодателя, да се зачуди, кое за вас е от значение – „валентинките“, гирляндите или служебните бюлетини и фирмени брошури, които трябва да раздавате на клиентите.

 

Scroll to Top