Как да се облечеш, според датата на раждане

Невероятно, но понякога човек може да бъде оприличен за характера или дори датата на раждане, според цвета на облеклото си.

С определен цвят от далече могат да ви разпознаят. Цветът има много по-фин характер от вибрации, отколкото мислим и е пряко свързан с числата.

Броят на вашата рождена дата може да се определя от добрите цветове. Препоръчва се да се носят тези цветове на работното място и у дома и да се използват тези цветове в дизайна на къщата и интериора.

Много е изгодно да имате този цвят, която ще ви даде енергия и ще избави от стрес или слабост.

Тук: http://www.interpolezno.com/naj-uspeshniyat-interior-za-vashiya-zodiakalen-znak, може да узнаете и за най-успешният интериор, според вашия уникален Зодиак. Преди това разберете:

Хора, родени на 1-ви, 10-ти, 28-ти – са под знака на планетата Слънцето. За тях са подходящи цветове: жълти, медни нюанси на кафяво и червено. Особено благоприятно е в неделя да се носят жълти дрехи, защото неделя е денят на Слънцето.

Хората родени на числа: 2, 11, 20, 29 – са под знака на Луната. Техните цветове са бяло, светло зелено, синьо, сметана, цвят на грозде, портокал, перла. Особено добре е да носят бели дрехи в понеделник.

За родените на: 3, 12, 21, 30 влияние има знакът на Юпитер. Техните цветове са: жълто, синьо, светло лилаво, лилаво, лилаво и тъмно червено. Добре е да носите жълти дрехи в четвъртък.

Хората, които са родени на 4, 13, 22, 31 – тяхната планета на раждането е Раху. Цветове са: синьо, сиво, кхаки, всички светли цветове, лилаво и електрическо. В събота носете тъмно синьо и тъмно сиво.

Родените на дати: 5, 14, 23 – трябва да носят дрехи в цветове: Зелено, светло кафяв, опушено сиво, бели, светли нюанси на всички цветове. В сряда е хубаво да носят зелени дрехи.

Рождениците на 6, 15, 24 – са под влияние на Венера. Цветовете на деня ще бъдат най-благоприятните блестящи бели, сини, жълти и сини, за жени розови. Много е хубаво да носите бели дрехи в петък.

За родените на: 7, 16, 25 са под знака на Кат. Цветовете са: светло зелено, синьо, бяло и златисто, пастелни нюанси. Забранено е черно. В събота носете светло зелен цвят.

Родените на 8, 17, 26 номера са под знака на Сатурн. Техните цветове са: черно, тъмно синьо, тъмно сиво и лилаво. В събота е благоприятно да носят черно.

За рождениците на 9, 18, 27 е известно, че са под знака на Марс. Те предпочитат да носят червено и розов, дрехи на цветя, особено във вторник червено.

 

Scroll to Top