Как да се облечеш, според датата на раждане

Как да се облечеш, според датата на раждане

Невероятно, но понякога човек може да бъде оприличен за характера или дори датата на раждане, според цвета на облеклото си.

С определен цвят от далече могат да ви разпознаят. Цветът има много по-фин характер от вибрации, отколкото мислим и е пряко свързан с числата.

Броят на вашата рождена дата може да се определя от добрите цветове. Препоръчва се да се носят тези цветове на работното място и у дома и да се използват тези цветове в дизайна на къщата и интериора.

Много е изгодно да имате този цвят, която ще ви даде енергия и ще избави от стрес или слабост.

Тук: http://www.interpolezno.com/naj-uspeshniyat-interior-za-vashiya-zodiakalen-znak, може да узнаете и за най-успешният интериор, според вашия уникален Зодиак. Преди това разберете:

Хора, родени на 1-ви, 10-ти, 28-ти – са под знака на планетата Слънцето. За тях са подходящи цветове: жълти, медни нюанси на кафяво и червено. Особено благоприятно е в неделя да се носят жълти дрехи, защото неделя е денят на Слънцето.

Хората родени на числа: 2, 11, 20, 29 – са под знака на Луната. Техните цветове са бяло, светло зелено, синьо, сметана, цвят на грозде, портокал, перла. Особено добре е да носят бели дрехи в понеделник.

За родените на: 3, 12, 21, 30 влияние има знакът на Юпитер. Техните цветове са: жълто, синьо, светло лилаво, лилаво, лилаво и тъмно червено. Добре е да носите жълти дрехи в четвъртък.

Хората, които са родени на 4, 13, 22, 31 – тяхната планета на раждането е Раху. Цветове са: синьо, сиво, кхаки, всички светли цветове, лилаво и електрическо. В събота носете тъмно синьо и тъмно сиво.

Родените на дати: 5, 14, 23 – трябва да носят дрехи в цветове: Зелено, светло кафяв, опушено сиво, бели, светли нюанси на всички цветове. В сряда е хубаво да носят зелени дрехи.

Рождениците на 6, 15, 24 – са под влияние на Венера. Цветовете на деня ще бъдат най-благоприятните блестящи бели, сини, жълти и сини, за жени розови. Много е хубаво да носите бели дрехи в петък.

За родените на: 7, 16, 25 са под знака на Кат. Цветовете са: светло зелено, синьо, бяло и златисто, пастелни нюанси. Забранено е черно. В събота носете светло зелен цвят.

Родените на 8, 17, 26 номера са под знака на Сатурн. Техните цветове са: черно, тъмно синьо, тъмно сиво и лилаво. В събота е благоприятно да носят черно.

За рождениците на 9, 18, 27 е известно, че са под знака на Марс. Те предпочитат да носят червено и розов, дрехи на цветя, особено във вторник червено.