Козметика за Дамите на 35+

Има нова ера, разбира се и тя не е само в календара, но и в продуктите, които днес откриваме на пазара. Важно е само да преценим правилно към коя възрастова категория се отнасяме и каква козметика трябва да подберем в грижата за кожата си.

В тази възраст бръчките започват осезаемо да личат. Появата им е навсякъде по лицето – от двете страни на нослето и към устните; по челото; около очите. Кожата губи свежестта и младежкото излъчване, порите се отпускат, а сиянието е заместено от неравности и изпръхнал вид. На места видимо личат изпръхналите капиляри и пигментация.

wim0589

 

Как да се борим:

Както вече споменахме козметиката все повече прогресира и е възможно да открием най-доброто решение, което не да спре времето, но поне да го забави. Сега съществува изобилие от кремове и продукти на пазара, които могат да задоволят нуждата на зреещата кожа, но козметика с епидермален фактор на растежа е едно от най-добрите решения. Продукти създадени от него и съчетани с билкови екстракти могат да усилят растежа и да предпазят кожата ни.

Козметика с пептиди например помага  за възстановяване на клетъчната активност; Триптидите подобряват работата на клетката, а хексопетиди улесняват сцеплението; тетрапептидите елиминират токсините, а ретинолът, познат още като витамин А действа под няколко форми. На първо място забавя процеса на стареене; заглажда кожата; запълва бръчките и матира кожата.

Други уникални средства на съвременната козметика за жените на 35+ са лифтинг крем и биолисат. Този нов продукт съчетава естествени процеси на възстановяване и забавяне състаряването на кожата. Биолиасът е на база гени, които синтезират колаген, заздравяват тъканта и правят кожата по свежа и отпочинала.

Scroll to Top