6 модерни неща, от които винаги може да спестите

Да следвате модата – удоволствието не е евтино. Новите тенденции изискват нови инвестиции, но ние знаем как и от какво може да спестите!

Избрахме 6 модерни неща от сезона, на които може да се спрете и да изберете бюджетни марки!

  1. Тениски

Основните едноцветни тениски – бели, черни и сиви, като тениски Алена са в основата на всеки модерен гардероб, независимо от стила му. Те лесно могат да бъдат заменени една с друга, затова е добре да имате поне няколко от тях.

Базовите тениски не се влияят от модата, така че могат и трябва да бъдат купени, първо, „в насипно състояние“ и второ по бюджетни цени. Няма смисъл да харчите големи пари в този случай.

  1. Панталони за офиса

Търсите универсален черен панталон за офиса? Обърнете внимание на офертите на средните марки, съчетаващи приятна, разумна цена и добро качество.

Инвестирането трябва да е насочено в горната част с необичаен печат или красив скъп блейзер, изработен от фина вълна.

  1. Работна чанта

Купуването на „работна чанта“ често се превръща в истинско главоболие за модерните жени. Всъщност ситуацията е много по-проста, отколкото изглежда.

Изберете модел в дискретен класически дизайн с неутрален цвят и без излишни декоративни елементи.

  1. Модни слънчеви очила

Има смисъл да се инвестира само в слънчеви класически модели, независимо дали са класически черни или ярки розови с точки. Важно е да си купите този модел в масовия пазар, който няма да го хвърлите в най-отдалечения ъгъл на шкафа.

  1. Обувки с ниска и равна подметка

По принцип този артикул се смята за балетните обувки, които се връщат обратно в модата. Инвестирайте в добро качество и марки.

  1. Спортни панталони

Класическите спортни панталони са основно нещо, което трябва да имате, както за уикендите в дома и на разходка, така и за спортни занимания, ако обичате спорта.

Следователно, може спокойно да купите, според отредения бюджет висококачествени модели. Това, обаче няма да е така, когато марката играе специална роля.

 

 

 

 

Scroll to Top