Домашни препарати за почистване на тръби

Домашно приготвените продукти за почистване на тръбите са най-малко опасни и най-евтин начин за почистване. Разбира се, почистващите препарати могат да изглеждат много ефективни, но трябва да знаете, че при запушване тези продукти могат да „изядат“ канализацията. В същото време те са много опасни и могат да причинят сериозни раздразнения.

Ето защо трябва да обмислите използването на безопасни домашни почистващи препарати.

Използвайте оцет и сода за хляб

За да почистите дренажите с тези съставки, ще ви трябва половин чаша оцет, чаша сода за хляб и маркуч за изтичане. Трябва да излеете содата за хляб и след това да я изсипете оцет. Бързо покрийте изтичането с, ако не искате да имате вулкан. Оставете за 30 минути и много вроятно е да се наложи да повторите процеса, за да направите изтичането по-бързо.

Вряща вода

Може да използвате обичайната вряла вода, за да почистите дренажа. Топлината ще направи цялата работа за вас. Започнете да изсипвате врящата вода в канала, след като водата започне да ври оставете така за известно време и налейте наново.

Комбинациите от методи

Ако имате трудно запушване или лоша миризма, трябва да използвате по-агресивен метод за почистване. Изсипете сол в канала; Добавете чаша сода за хляб. Налейте оцет и след това използвайте вряла вода. Проверете отново докато канализацията се почисти за 30 минути и прибавете още половин чаша оцет, ако е необходимо.

Ако имате други проблеми, екипът ни ще бъде готов да ви помогне. Вижте повече на адрес: http://bezvredno.com/pochistvane-apartament-preparati.

Scroll to Top