10 идеи как да се преобразите дома през пролетта

Искате промяна в дома, н не знаете откъде да започнете. Предлагаме ви 10 съвета за това как да се преобразите дома през пролетта при това за минимални разходи и без усилия:

  1. Направете пермутация. Преместването на легло до стената и поставянето в средата на стаята, килим на пода, добавяне на лампата и гардероба може да подобри много новия интериор!
  2. Ако живеете в къща, естествено е да помислите за визията й, не само отвън, но и отвътре. Плодове, борови клонки, суха трева, пясък и камъчета от морския бряг – всичкото това великолепие ще изглеждат чудесно в стъклени вази с различни размери. За букети от свежи цветя, дори няма нужда да споменаваме. Ако пък имате много отпадъци за извозване след почистване, то помислете за рентабилен и лесен начин.
  3. Използвайте принципа на сдвояване, с цел балансиране на интериора. Два стола, две лампи, две вази, два еднакви саксии за цветя и така нататък. Едно дърво във вана пред висок шкаф също ще стои добре на мястото си.
  4. Пребоядисване на стените или промяна на тапета. Това е ефективен начин, който може значително да превърне всяка стая в декорация на различни повърхности (мебели, стени). Добавете иоригинални стикери.
  5. Създайте галерия от снимки на семейството. Купете един и същ кадър (или различен цвят в един цвят) и на стена или на рафт по свое усмотрение. Принципите на създаване на домашна галерия може да импровизирате по личен вкус и усмотрение.
  6. Актуализирайте вратата. Боядисана стара дървена врата с контрастен цвят. Стъклени вложки могат да бъдат украсени със стикери. Можете да промените по желание.
  7. Зашийте ярък ширит по краищата на калъфки за възглавници и завивки – едноцветните дрехи веднага трансформират.
  8. Увеличете малката стая и създайте в нея пространство с помощта на голямо огледало окачено на стената, което отразява светлината и добавя въздух в пространството.
  9. Направете промяна с правоъгълна масичка за кафе. Ако такава има стъклен плот – всяка от тези опции ще ви помогне да увеличите визуално пространството на стаята.
  10. Съберете всички предмети в дома в колекции, а ако имате излишни неща, вижте на София извозва отпадъци.

Представени изцяло в библиотека или шкаф, колекциите ви незабавно привличат вниманието на посетителите.

Scroll to Top