Бизнес дрескод за жени

Дрес кодът е една от основните концепции на успешните хора.

Бизнес дрескод парвалата за офис при дамите са по-строги от тези при мъжете. С бизнес-дамско облекло трябва да се подчертае достойнството, така че да не изглежда вулгарно.

Тук напълно се изключва носенето на мини поли, прозрачни блузи и ярки цветове. Но под правилата на етикета не забравяйте, че една жена, все пак трябва да бъде жена.

Създаване образ на деловата жена трябва да започне с дрехи атрибути. Класическият офис костюм е зависим от правилната кройка. Полата трябва да покрива коленете, в краен случай, да е малко над тях. Обърнете внимание на модата за поли според сезона. Сред тях със сигурност ще откриете много класически модели – дрехите, които ви трябват за работа в офис са тук: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/дрехите-които-ви-трябват-за-работа-в-оф.

Офис служителките, които чоропогащник, независимо от сезона са на почит. Дамите, които избират да ходят с голи крака рискуват репутацията има да бъде разрушена.

Отговорност трябва да се има и за избора на обувки. Не се препоръчват големи елементи като катарами, цветя, камъни, каишки, както и отворени пръсти. Затворената дамска обувка с висок, не прекалено ток е класически елемент за изграждане образа на една успешна жена.

Чантата трябва да се комбинира с обувки. Изберете класически модели чанти, среден размер. Сред модните чанти ще намерите много модели, предназначени за офис.

Не забравяйте за грима и прическата. Що се отнася до косата, по-добре е да бъде прибрана и в никакъв случай да не изглежда като гнездо. Козметиката за лице, не трябва да се забелязва. Основните елементи, които съставляват офис грима са нюанси на бежов, малко руж на бузите, дискретно червило и спирала. Бизнес дрескодът за жени трябва да навява естественост и да ви вдъхва увереност!

Scroll to Top