Как да носите рокля с голи рамене

С настъпване на пролетта, кръвта във вените започва да се движи двойно по-бързо. Всяко момиче иска да изглежда перфектно, за да привлича погледите на представители на силната половина от човечеството и да създава блясък сред приятелите си.

Именно поради тази причина, жените избират рокля без презрамки. Такава е на мода и тази година. Тя разкрива нежно раменете и засилва женствеността. Стилната рокля без презрамки ще направи представянето ви пред хайлайфа.

Роклята без презрамките е смел избор, който изисква доверие и добра стойка. Роклята с голи рамене, разголва и гърба и врата. Ето защо с избора й трябва да се внимава, защото ако дори съвсем малко се прекали ще изглежда по-вулгарно за модата. Затова с избора на рокля, без презрамки не трябва да се бърза.

Изберете такъв модел, който ще скрие недостатъците и ще подчертае достойнствата. Аксесоарите не бива да са твърде ярки, те трябва да се комбинират с останалия тоалет и да подчертаят женствеността.

Как да носите рокля с голи рамене

Какви рокли без презрамки са на мода?

  • Рокли с откритите рамена

Стиловете рокли с голи рамене и гръб са доста, но тук всичко трябва да бъде съобразено. От възрастта, защото не всяка жена може да носи рокля без презрамки. Нека разгледаме най-често срещаните рокли без презрамки, за да направите по-лесно подбора за своя гардероб.

  • Рокли за празнична вечер

В очакване на бала, момичетата мечтаят да изглеждат ярки. Те искат да направят този ден незабравим за цял живот. Ако си мислите да купите рокля, без презрамки за бал, предпочитанията клонят към бледо розово, синьо, мента и бежови тонове. Успешно се комбинира с драперия рокля с мъниста, цветя и бродерия. Може лесно да създадете един незабравим и нежен начин на принцеса.

За празничната вечер можете да се спрете на избора на рокля, изработена от лъскави, ефирни и свободно падащи материи. Такава рокля, трябва да се съчетае със стилна коса и светъл грим. Добавянето на стилен детайл: високи токчета, аксесоари и модерни бижута създават приятен акцент.

  • Дълга рокля без презрамки

Този модел може лесно да се използва при приеми и гала вечер. Ако изберете рокля с драперия, можете спокойно да отидете в най-скъпия ресторант в града. Изберете роклята с орнамент от цветя. С подобно предложение може лесно да се разходите, дори ежедневно до магазина.

Бъдете красиви и се чувствайте елегантно във всеки един момент, съобразявайки някои класически модни съвети. Например ако нямате много дълги крака не обличайте рокля с ниска талия. Ако бедрата ви са по-едри не избирайте тоалет с декоративни елементи.

Помнете, че дори скроената ефирна лятна рокля съчетана със сандал на висок ток, чорапи, фин шал може успешно да ви спаси във важен и извънреден повод.

Scroll to Top