2 вида офис столове и какво трябва да знаете

Изборът на перфектния стол за офиса не е лесно решение. Има толкова много стилове, функции и видове, тя да се превърнат в поразителен елемент. Първото нещо, което трябва да се определи е какъв тип трябва да е стола. Помислете за това, което трябва да притежава вашият стол, кой ще го използва. Не забравяйте за специалните столове, като например столове за голям и висок потребителя или столове за дребни хора.

  1. Директорски столове

Ще забележите, че тези столове са с по-високи от обикновените и обратно имат типичните работни столове.

Дали е за вас? Ако използвате стола за четене или среща с други хора, това е идеалното кресло. Често дори може да видите тези столове в конферентни зали, тъй като те са удобни за сядане за по-кратки периоди от време. Въпреки това, не са добри столове за работа с компютър за продължителен период от време. При използване на компютър, вижте по-подходящи са други работни офис столове.

  1. Офис столове

Офис столове (наричани още столове за задачи или работни столове) са често използвани за пред компютъра. За разлика от директорските столове, те само достигнат средата на гърба, което ги прави удобни за по-дълги периоди от време.

Ако имате нужда от удобен стол на такъв може да седнете за целия ден, това е типът, който трябва да се търси. Въпреки това, че има много различни столове в рамките на тази широка категория се препоръчваме да се съсредоточим върху собствените лични нужди над цена и марка. Направете списък на всичко, което не ви харесва в настоящия офис стол или този, който сте имали в миналото. Това ще ви даде по-добра представа за това на какви функции, да обърнете внимание при закупуване на нов.

Scroll to Top