Как Blogging помага на бизнеса ви

Blogging е маркетинговата дейност с висок ливъридж и няколко собственици на бизнес се възползва в пълна степен от него. Научете как да правят бизнес блоговете по правилния начин.

Изследване показва, че средно компаниите с блогове имат:

55% повече посетители

97% повече входящи връзки

434% повече индексирани страници

Blogging може да ви помогне да достигнете на нови клиенти. Изгражда лоялност на клиентите, може да получите и безценна обратна връзка, както и привличане на постоянен поток от добре насочени входящи връзки. Blogging е рентабилен.

Това звучи чудесно, но как точно да го правите? Ако не са били в състояние да разбера как да използвате вашия блог, за да управлява бизнесът ви, не се притеснявайте.

Не сте сами

Ако сте се борите да впрегне силата в блоговете за вашия бизнес, не сте сами. Повечето фирми избират seo оптимизация на магазин.

Помислете за това:

Според проучване на IBM, 77% от фирмите имат блогове, но 85% от фирмените блогове имат пет публикации или по-малко.

В университета в Център Масачузетс „за маркетингови изследвания се оказва, че само 22% от Fortune 500 и 45% от Inc 500 компании за блог“.

Първите компании съобщават, че само 9% от американските компании за търговия наемат на пълен работен ден блогъри.

Това ще рече, че има много възможности за малките предприятия да надхитрят „големите момчета“. От създаване на блоговете, до разработване на непреодолимо, евъргрийн съдържание, което да говори директно на вашите потенциални клиенти. Ако имате блог към самия сайт за бизнес, той може да бъде от голяма полза за развитието му.

Разработване на стратегия за съдържание

Мислете като издател.

Ако вашият бизнес има онлайн присъствие, вие по същество се превръщате в една медийна компания. И един блог е един от най-добрите начини, за да започне да примамва клиентите ви.

Ако започнете да се мислите като издател – чрез създаване на ценно съдържание, което може да се монетизира – имате нужда от стратегия за това съдържание. Вашата стратегия за съдържание ще определи кой се опитва да стигне до вас, как ще достигне и какъв вид ценно съдържание ще намери. Ако времето не ви достига сами да започнете подобен проект, то заложете на seo оптимизация и реклама!

Scroll to Top