Най-популярни образи на официална рокля

Може да имате своя представа за идеалното облекло, но когато заговорим за специални поводи нещата преминават в друго измерение. Дори строгият стил има много лица. Започнете едно ново начало, а това, което ще изберете за вашата сватба не е без значение:

Следователно, можете да се разреждате образ с ярки детайли на елече. Някои декорации могат да добавят допълнителен ефект като пайети, мъниста, големи мъниста или бродерия.

Що се отнася до цвета, сезон 2016-2017 модните дизайнери препоръчват да се даде предимство на цветове в червено, синьо, сиво, черно или бяло. Тези нюанси са идеални за строг стил, което позволява на всяка дама да се чувстват като при голяма надморска височина. Както можете да видите, строгия стил този сезон е на мода и такъв се забелязва във всяка дамска рокля.

И ако в офиса е по-логично да се избере строга черна рокля с ширит, след това създаваме изображение, с което може да експериментирате.

За да изберете правилният модел облекло и аксесоари, най-лесният акцент е добре да пада на фигурата ви, правейки ви неустоими.

С какво да съчетаем модерни дрехи:

Заедно с болеро – ако искате да спазвате правилата за благоприличие за известно време, може да спрете на приятен за стила модел. Такъв може да разголва раменете, а за да покривате на моменти, добавете болеро, изработено от същия плат като роклята и украсено с цветни панделки, вложки и всякакви други декоративни елементи.

Наметало или шал – може да е изработен дори от еко кожа и изпълнява основната си функция – излизане от топло на студено. При влизане в помещението може да се отстранява;

Роклята дава образ на женственост и романтика. Ако тя е направена от дантела – полупрозрачен материал, създава образа на специален магнетизъм. Ако към роклята има добавен воал или дантела, тя просто спират дъха;

Много интересен и оригинален вариант са всички рокли с драпирано едно рамо. Тази асиметрия винаги е привличала вниманието и е подчертавала красива линия на раменете и областта на врата;

Роклята с широки презрамки, произтичащи от раменете, балансира цялата фигура и позволява визуално талията да изглежда по-тясна. Този стил се радва невероятна популярност през 19 век и днес дизайнерите отново създават игрив и колоритен образ. Бъдете модерна през във всеки един момент от вашата сватба и в живота.

Scroll to Top