5 Важни неща, които можете да направите, за да улесните полета със самолет

Много хора и до днес страдат от фобия по летенето със самолет. Едни от тях я изживяват като кратки мигове на неразположение по време на излитане на самолета, а за други тя се превръща в истински кошмар през целия път. И така, ако и вие се отнасяте към някоя от тези групи, ако ви предстой летене със самолет за първи път или поредните Poleti, то разберете как да се справяте по-лесно:

Ако имате дълъг полет, вероятно искате да спите. Спящата права на полети седалка може и да не е толкова удобна. Тя може да провокира болки в шията. Така че ви предлагаме да носите надуваема възглавничка за около врата. Такава е много по-удобна за самолет.

Забавни занимания

Повечето хората се наслаждават на полета, като играят на различни игри, четат книги на мобилния / таблет / лаптоп. В случай, че нямате захранване на мястото си или по-късно се изчерпи, то предвидете си допълнителна мощност. Днес такива съоръжения за електрозахранване може да намерите дори на летищата.

Филми или игри

Повечето от полетите предлагат и някои развлекателни услуги – може да се насладите на филми и игри. Но не забравяйте, филмите са самолетни съвместими. Добро предложение е да се насладите на филмите до конкретната дестинация. Това ще ви помогне да разберете много за тях.

Резервирайте да прочетете в полет онлайн.

Ако ви харесва четенето, полетът е най-доброто място за четене. Има много процедура, да се разтоварите и времето да мине по-бързо, а книгата е най-добрият начин за това.

Движете краката си

По време на дългото пътуване има риск от развитие на кръвен съсирек. Повечето от местата в самолетите предлагат малко помещение за разтягане. Може да направите прости неща, като стиска и разширяване пръстите на краката и глезените упражнения по обикалят си крак по часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка.

Заключение

Много хора се отегчават и се сблъскват май неприятности по време на полет поради липсата на информираност такива неща. Имайте предвид, след тези 5 Важни неща, които можете да направите, за да си полет лесно ще ви извади от е следващата жертва.

Scroll to Top