Как да бъдете модерни, без пари

Имате празен джоб, но с копнежът на сърцето по модата не може да се преборите. Това е историята на всеки, който обича и живее с модата. Ако обаче разполагате с ограничен бюджет не се безпокойте.

Кой не иска да изглежда добре? Тези съвети ще осуетят желанията и ще сбъднат мечтите да бъдете модерни и в новия сезон. С малко помощ, можете да получите по-евтини, но страхотна гардероб.

Противно на общоприетото схващане, шиенето не е ракетна наука. В действителност, това е едно от най-полезните неща, които човек може някога да научи. Така че, ако имате кошница, пълна с изхвърлени дрехи с извадени бримки с малко и творческа идея, може да обновите всичко старо

Вземете контрастни цветни конци за шиене. Например, ако имате ярко жълта риза, шиите ръбове с тюркоазено зелен конец. Използвайте старите шалове. След като те избледняват, намерете пътя да им върнете живот, вместо да хвърлите в кошчето. Този елемент от облеклото е по-полезен, отколкото си мислите. Можете да използвате старите си шалове и да ги обедините с тениски и дънки. Те веднага добавят искра, към по-бледи цветове тениски.

Използвайте фънки с шарени кърпи: Ако искате аксесоари, опитайте с шарена кърпа. За бохемски вид, опитайте с цветна шарена кърпа. По същия начин може да имате цигански комплект или спорна риза. Пазете очите и ушите си отворени за разпродажби на: годишни или сезонни продажби. Това е най-доброто време да превърнете вашия гардероб в запас от всичко необходимо. Всичко, което трябва да направите тук е малко кристална топка за вглеждане.

Добавете купища бижута за вашата кутия с аксесоари: Хит на пазарите са множество евтини бижута. Те могат да бъдат нещо от типа на гривни за глезен. Най-добрата част за тях е, че може с тях да спортувате или да имате етническо износване.

Редизайн на износени тениски: Ако имате купчина стари тениски, сте на път да използвате една ножица и да се залавяте за работа. Можете да изрежете част от тях от дъното и да направите нови модели дрехи от различни култури. Опитайте рокля АГЛАЯ в асиметрични съкращения.

Отърсете се от заблудата, че бялото е скучно. Винаги трябва да имате една бяла риза, с класическа комбинация и сини дънки. Това никога не излиза от мода.

Онлайн пазаруването: Някои сайтове предлагат толкова голяма отстъпка 70% -80%. Всичко, в което трябва да бъдете сигурни е вашия размер.

Кошчето е нечие злато: Ако за вас една дреха вече няма цена или живот, то за ваш приятел може да значи нещо. Предложете на най-добрия си приятел/ка да обмените стари дрехи и аксесоари. Може да се окаже, че полата или дънките, които за тях са вече излишни, на вас да ви послужат като изцяло ново попълнение в гардероба.

Scroll to Top