Дрехи и бижута – как да съчетаваме

Стилът тоалет се определя не само от повода. Аксесоари и бижута могат много да направят, за него. Ето, защо е важно дамите да разбират кое бижу, с каква дреха си подхожда най-добре. По този начин, дори да не са винаги с нова дреха, ще могат да направят силно изявление.

Бижута за съвременните модни сцени – много от бижутата на модната сцена се определят от музиката. Едни от тях са ексцентрични, а други скучни, но всички те намират своите привърженички. Достатъчно е само да са избрани с желание и вкус. Може свободно да избирате огромни обеци за лятна туника или потник с фини презрамки или колие с мотив на нота, който да визира на огромното и загадъчно деколте.

Размерите имат определяща роля – лятото е сезонът на огромни бижута, така, че за ваканцията не забравяйте да ги пъхнете в сака с дрехи. Единственото, с което се налага да се съобразявате при избора на голямо бижу е да не прекалявате. Най-много две и визията да акцентира на тоалета. При нежни и фини бижута, може да си позволите съчетание с КЪСА РОКЛЯ ЛАСТИК.

Шарени – ако дрехата ви е в нюанси, не се колебайте да заложите на цветна и пъстра огърлица. Ако аксесоарите са два няма нищо лошо да заложите на огърлица в един цвят и гривна в друг. Единственото условие, обаче е да присъстват и двата цвята в тоалета ви. В лятото всичко е позволено, дори сигнални багри.

Диви и нестандартни – комбинация от бижута, вдъхновени като изкуство от дивата природа и съчетани с облеклото, могат да създадат индивидуалност, характер и да вдъхнат живот и на най-скучната дреха. Тук обаче трябва да се внимава с повода. Няма да е най-удачно да се явите на официално тържество с огърлица от пера и зъби. По-нежните бижута си партнират идеално с фини рокли и материи дрехи, а по-масивните с по-груби и ежедневни тоалети. Животински принт, африкански бижута и екзотични мотиви са чудесни за парти, уикенда или дискотека, но ням да подхождат в деловата среда или на официален прием.

Scroll to Top